Reacties van clienten en deelnemers aan trainingen

Bijzonder hoe we met hulp van deze integere psycholoog snel een verbetering in onze relatie (sinds 1982) kregen en na een korte tijd weer goed communiceerden. Jammer dat we zo lang wachten want na over de drempel te zijn voelden we ons meteen uitgenodigd.  anoniem

 Fijn dat Han mij op het goede spoor zette, nooit geweten hoe fijn het is als een hulpverlener ook vanuit een christelijk perspectief naar de dingen kijkt. Erg helpend en waardevol. Miek

Doordat jij mij de ruimte gaf, kon ik mijzelf de ruimte geven. Trudie

In de loop van een aantal jaren therapie bij Han, heb ik de ruimte gevonden moeilijke dingen te bespreken, geleerd van mij zelf te houden en geleerd te denken en voelen vanuit de context van het verleden. Ook heb ik hierin Han zijn liefdevolle begeleiding ervaren. Otto

Mijn ervaring in de periode dat ik bij jou in behandeling was: De gesprekken waren voor mij confronterend, verhelderend, eerlijk en ook de aangereikte handvatten waren zeer bruikbaar. Door deze op te volgen kan ik zeggen dat ik uit mijn forse burnout ben en genezen. De gesprekken met Han en het deelnemen aan de meditatietraining hebben hiervoor de ondergrond gelegd, samen met God. Ria

Mijn verlangen was leren stil zijn voor God en Zijn stem meer leren verstaan. Ik heb daar in de meditatietraining handvatten voor gekregen. Het is fijn om op deze manier God te ontmoeten. Joke (deelnemer meditatietraining)

Een integere psycholoog die mij, nooit veroordelend, opnieuw heeft laten kennismaken met de Bron en met mijzelf. Ria

Je moet zelf willen en er voor open staan, maar met de ervaren psycholoog, Han den Dekker, heb ik een mooie hand uitgereikt gekregen om los te komen van klachten en om mezelf opnieuw te ontdekken en te verbeteren. Sabine